Хм, според епер на 136 к.с. версия се монтират скоростни кутии с 3 различни диференциала. 140 и 150 версии само с по един вид.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеТова не е вярно!
Както споменах доста отдавна притежавам 166 2.0ТС FL. Освен това съм описал и нещата които съм сменил..Но пък знам ли може само моята кола да е така... Другите ги продават без кабели...
За справка можеш да се обърнеш към сервиза на Алфа Ромео във Варна. Те сменяха повечето неща в мое присъствие.alfa romeo 166 2.0TS facelift ex
fiat bravo t-jet 150hp
alfa romeo 156 2.5 V6 190hp ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Bravo_ Покажи съобщениеИ кое точно не е вярно?
Както споменах доста отдавна притежавам 166 2.0ТС FL. Освен това съм описал и нещата които съм сменил..Но пък знам ли може само моята кола да е така... Другите ги продават без кабели...
За справка можеш да се обърнеш към сервиза на Алфа Ромео във Варна. Те сменяха повечето неща в мое присъствие.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеВ предишния си коментар съм подчертал твоето твърдение,което не е вярно.Ако съдиш само по твоя автомобил е още по-невярно.
А би ли споделил за коя екстра липсва окабеляване във фейс лифта на 166, освен за люк на тавана? Или пък за изброените по-горе от мен?alfa romeo 166 2.0TS facelift ex
fiat bravo t-jet 150hp
Comment
-
Окабеляването май не е много ясно от какво зависи така, че няма смисъл да се карате.
При мен на ТС-ка също няма кабели за темпомат и трябва да пускам инсталация.
На турбото трябваше да има инсталация за огледало с автоматично затъмняване ама к... Една допълнителна жичка в кабелния сноп е ама я нямаше. Други колеги които са сложили такова огледало само са щракнали буксата му, както и за темпомата....Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеОкабеляването май не е много ясно от какво зависи така, че няма смисъл да се карате.
При мен на ТС-ка също няма кабели за темпомат и трябва да пускам инсталация.
На турбото трябваше да има инсталация за огледало с автоматично затъмняване ама к... Една допълнителна жичка в кабелния сноп е ама я нямаше. Други колеги които са сложили такова огледало само са щракнали буксата му, както и за темпомата....
А първоначалната ми идея беше да помогна на колегата, който си е купил АР 166 2.0ТС фейслифт.alfa romeo 166 2.0TS facelift ex
fiat bravo t-jet 150hp
Comment
-
Аз не казвам че лъжеш за твоя автомобил,а че твърдението ти е невярно!
Кое не разбра колега?sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Aз имам още странни въпроси, за които не намирам информация.
В случая, защо на панела с бушоните, на най-горния ред нямам бушони?
Хайде, services 1, 2 и 4 може да са за някакви екстри, които моята кола ги няма, ама този бушон, под който пише fuel pump?
Колата си работи и върви де, значи помпата работи, но ми е интересно.
Прилагам и картинка, за по нагледно - тази е от Нет-а, на моят панел това оранжевото на services 1 го няма.
То за какво служи?
П.П.
"Конфигурацията" ми от релета над бушоните също е различна, в багажника на колата намерих няколко, които не ги знам откъде са, та се чудя...Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Оранжевото е щипка да си вадиш бушоните, свободните гнезда, както и тези вертикално наредените бушони на снимката са за бекъп бушончета - вместо да си ги държиш в торбичка в багажника примерно. Колкото до надписите предполагам заготовката на това табло се слага на една камара модели, щото и моята горивна помпа бачка без бушонAlfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
Comment