Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хм, според епер на 136 к.с. версия се монтират скоростни кутии с 3 различни диференциала. 140 и 150 версии само с по един вид.
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Това не е вярно!
      И кое точно не е вярно?
      Както споменах доста отдавна притежавам 166 2.0ТС FL. Освен това съм описал и нещата които съм сменил..Но пък знам ли може само моята кола да е така... Другите ги продават без кабели...

За справка можеш да се обърнеш към сервиза на Алфа Ромео във Варна. Те сменяха повечето неща в мое присъствие.
      alfa romeo 166 2.0TS facelift ex
      fiat bravo t-jet 150hp
      alfa romeo 156 2.5 V6 190hp ex

Comment

• Първоначално публикувано от Bravo_ Покажи съобщение
        И кое точно не е вярно?
        Както споменах доста отдавна притежавам 166 2.0ТС FL. Освен това съм описал и нещата които съм сменил..Но пък знам ли може само моята кола да е така... Другите ги продават без кабели...

За справка можеш да се обърнеш към сервиза на Алфа Ромео във Варна. Те сменяха повечето неща в мое присъствие.
        В предишния си коментар съм подчертал твоето твърдение,което не е вярно.Ако съдиш само по твоя автомобил е още по-невярно.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
          В предишния си коментар съм подчертал твоето твърдение,което не е вярно.Ако съдиш само по твоя автомобил е още по-невярно.
          Навярно познаваш моят автомобил по-добре от самият мен и няколко доказани майстори... Но това е друга тема.
          А би ли споделил за коя екстра липсва окабеляване във фейс лифта на 166, освен за люк на тавана? Или пък за изброените по-горе от мен?
          fiat bravo t-jet 150hp

Comment

• Окабеляването май не е много ясно от какво зависи така, че няма смисъл да се карате.
            При мен на ТС-ка също няма кабели за темпомат и трябва да пускам инсталация.

На турбото трябваше да има инсталация за огледало с автоматично затъмняване ама к... Една допълнителна жичка в кабелния сноп е ама я нямаше. Други колеги които са сложили такова огледало само са щракнали буксата му, както и за темпомата....
            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
              Окабеляването май не е много ясно от какво зависи така, че няма смисъл да се карате.
              При мен на ТС-ка също няма кабели за темпомат и трябва да пускам инсталация.

На турбото трябваше да има инсталация за огледало с автоматично затъмняване ама к... Една допълнителна жичка в кабелния сноп е ама я нямаше. Други колеги които са сложили такова огледало само са щракнали буксата му, както и за темпомата....
              Не се караме. Аз само споделих лични премеждия. Не случайно посочих къде могат да се проверят твърденията ми.
              А първоначалната ми идея беше да помогна на колегата, който си е купил АР 166 2.0ТС фейслифт.
              fiat bravo t-jet 150hp

Comment

• Аз не казвам че лъжеш за твоя автомобил,а че твърдението ти е невярно!
                Кое не разбра колега?
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• 2000 оборота при мен на 5-та са 90км/ч а на 6-та - 110км/ч
                  Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

• Благодаря.
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Aз имам още странни въпроси, за които не намирам информация.
                      В случая, защо на панела с бушоните, на най-горния ред нямам бушони?
                      Хайде, services 1, 2 и 4 може да са за някакви екстри, които моята кола ги няма, ама този бушон, под който пише fuel pump?
                      Колата си работи и върви де, значи помпата работи, но ми е интересно.

Прилагам и картинка, за по нагледно - тази е от Нет-а, на моят панел това оранжевото на services 1 го няма.
                      То за какво служи?

П.П.
                      "Конфигурацията" ми от релета над бушоните също е различна, в багажника на колата намерих няколко, които не ги знам откъде са, та се чудя...
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Оранжевото е щипка да си вадиш бушоните, свободните гнезда, както и тези вертикално наредените бушони на снимката са за бекъп бушончета - вместо да си ги държиш в торбичка в багажника примерно. Колкото до надписите предполагам заготовката на това табло се слага на една камара модели, щото и моята горивна помпа бачка без бушон

Comment

• Аз доколкото видим, означенията за бушоните са НАД, а не под самите бушони.
                          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Надписът би трябвало да се отнася за бушона, който е под а не над него.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Да, така е

Comment

• Да бе, вярно...
                                Ей до такива резултати води многото бачкане - почивайте си повече!
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
                                X